
Så enkelt och så gott.
Ingredienser 4 portioner
400 g mezze maniche (pastasort)
4 st kvisttomater
250 g ricotta
4 msk olivilja
1 näve färsk basilika, finhackad
1 tsk salt
4 st kvisttomater
250 g ricotta
4 msk olivilja
1 näve färsk basilika, finhackad
1 tsk salt
1 tsk peppar
Tillbehör
Riven parmesan
Riven parmesan
Basilikablad
Nymalen svartpeppar
Gör såhär
Skär tomaterna i klyftor, ta bort alla frön och hacka resten fint. . Blanda tomaterna med ricotta, olivolja, basilika, salt och peppar.
Koka upp saltat vatten och lägg i pastan. Koka pastan al dente.
Koka upp saltat vatten och lägg i pastan. Koka pastan al dente.
Rör ihop den kokta pastan med ricottablandningen. Servera direkt med riven parmesan, basilikablad och nymalen peppar.
1 kommentarer
a n n i k a
08 Oct 2015 19:57
Mums!
Kommentera