
Ingredienser, 4 portioner
400g spaghetti
3 vitlöksklyftor
1-2 färsk röd chili
400g körsbärstomater på burk
1/2dl kapris (ja jag vill ha mycket kapris)
1 dl finhackad bladpersilja
2 msk olivolja
1 dl riven parmesan
2 tsk salt
2 tsk peppar
Egentligen ska det även vara svarta oliver i, men jag tycker att det är godare utan.
Gör såhär
Börja med att koka upp vatten och salt till pastan.
koka pastan.
Finhacka vitlök och chili.
Värm upp en stekpanna med olja i och lägg i vitlök och chili.
stek någon minut och häll sedan i tomaterna och kapris.
Salta och peppra. Låt puttra i ca 30 minuter.
Smaka av med mer salt och peppar om det behövs.
blanda ihop pastan med såsen och strö över hackad persilja.
servera med riven parmesan och mer kapris.
Kommentera